Класичний італійський салат з руколою та сиром Пармезан

Classic Italian Salad with Arugula and Parmesan cheese

Замислюєтеся над тим, як зробити романтичний вечір незабутнім для близької людини? Рушайте удвох в гастрономічне турне по сонячній Італії! Спробуйте страви національної кухні, виконані італійським шеф-кухарем.

Скуштуйте класику – салат з руколою, черрі та сиром Пармезан, заправлений кремом Бальзамік. Цей салат став справжнім символом країни, завдяки повторенню кольорів прапора його компонентами. Його історія веде до Стародавнього Риму, коли до листя руколи додавали м'які сорти сиру і томати. Але свій фірмовий смак блюдо придбало набагато пізніше, коли його почали заправляти тертим сиром Пармезан.

Італійський ресторан Кардинал пропонує своє прочитання класики – гострий смак свіжого листя пряної рослини доповнюється тонкими шматочками пармезану, а солодкуваті соковиті помідори черрі гармонують з пряною заправкою Бальзамік. Всі продукти потрапляють на кухню прямісінько з грядки, завдяки чому зберігається їх харчова цінність, смак і чудовий аромат.

Смачне і ситне частування, багато мікроелементами, завдяки зеленому компоненту – руколі. Італійці високо цінують смакові якості цього різновиду свіжої зелені і створюють з нього безліч салатів і соусів, приправляють їм піцу і пасту.

Салати з руколи – ідеальні страви для романтичної вечері, свіжі і легкі. Чудово поєднуються з білими сухими середземноморськими винами. Зелені листя підвищують енергетичну цінність продуктів, не збільшуючи кількість калорій в їжі. Тому рукола є частим компонентом дієтичного раціону.

Майстерність кухарів і незабутня атмосфера теплої країни не залишать відвідувачів байдужими. Ресторани Ужгорода поповнилися маленької Італією.