Телячі медальйони на подушці зі шпинату з сиром Пармезан

Veal Medallions on a Bed of Spinach with Parmesan cheese

Попереду романтична вечеря, що приготувати? Дивувати, так дивувати – телячі медальйони. Який мачо встоїть проти справжнього м'яса, та ще такого соковитого і ніжного, як телятина!

Скручена в трубку теляча найсвіжіша вирізка порізана на круглі товсті шматки фіксованої форми. Присмачене сіллю і чорним перцем рожеве м'ясо саме проситься на розігріту сковороду, на якій шипить масло. Вершкове і оливкове ідеально підійдуть до телятини. Всього кілька хвилин і ніжний м'ясний аромат, що доноситься з-під рум'яної скоринки, розбудить могутній апетит атланта, який звернув гори. Секрет у виборі м'яса і чаклунський силі відкритого вогню. Чарівні медальйони готові. Перемога шеф-майстра.

Згадаймо наш Ужгород, ресторани якого красиво розкладають смажену телятину на свіже листя шпинату і посипають зверху тертим твердим пармезаном. Здається просто, але не зовсім, а з королівським розмахом. Смачний делікатес виявляється ще й дієтично корисним, не кажучи вже про вітаміни в зелені.

А може влаштувати романтичну вечерю для коханого прямо тут, в затишному ужгородському ресторані? Де на столі горять свічки, в келихи налито іскристе червоне вино і так і чудові вони – телячі медальйони на подушці зі шпинату з сиром Пармезан.