Абсент

Пристрасний, таємничий, сповнений п'янким ароматом трав, дурманить і чарує одночасно … Абсент

Вінсент Ван Гог, Гі Де Мопассан, Едгар По, Шарль Бодлер – в ньому знаходили натхнення представники богеми ХІХ століття. Історія напою сповнена загадкових та бурхливих подій.

Пройшовши шлях від повної заборони у 1904 році до легалізації у 2004 році, він знову набирає популярності у наш час.
Унікальність напою насамперед пов’язана з традиційними методами його вживання. Насолоджуватися Абсентом класичним способом Вам пропонує ресторан «Кардинал»: в абсент за допомогою спеціального фонтану ллють крижану воду через шматочок тростинного цукру. Вода розчинює цукор, який поступово змішується з абсентом надаючи йому неперевершеного смаку…