Асорті з італійських ковбас

Assorted Italian Sausages

Італійська кухня, меню якої досить багате на ковбасні вироби, здатна запропонувати гурманам багато чого цікавого. Адже перші ковбаси і копченості там стали виготовляти ще за часів, що передували Римській імперії, а пізніше кухня лише поповнювалася різними рецептами з італійських провінцій і всього Середземномор'я.

Меню ресторану європейської кухні Кардинал пропонує своїм відвідувачам скуштувати не тільки традиційні італійські страви, а й вишукані італійські ковбаси і копченості, виготовлені на півострові.

Справжня італійська закуска – це смачна ковбаска.

Ресторани подають асорті з італійських ковбас з такими продуктами:

  • прошутто;
  • брезаолла;
  • салямі «Мілано»;
  • коппа;
  • пармська шинка.

Все це м'ясне розмаїття, що пахне спеціями і копченнями, доповнюється маслинами, томатами, оливками і зеленню, які не тільки відтіняють смак, але і дозволять відчути смакові відмінності між м'ясними виробами. Подібне асорті є хорошою закускою на будь-який випадок життя: будь це бізнес-ланч, романтичний вечір і особливо під вживання міцних алкогольних напоїв.

Меню ресторану Кардинал пропонує кожному бажаючому покуштувати різноманітні європейські та італійські страви, які стосуються високої кухні. До цього ковбасного асорті завжди знайдеться якесь вишукане блюдо, яке дозволить не тільки насолодитися смаком копченого м'яса за традиційними рецептами, а й його гармонією з іншими стравами.