Сібас або «Морський вовк» – це середземноморська риба, що належить до класу елітних морепродуктів. В Італії її прийнято подавати в запеченому або тушкованому вигляді під винними або вершковими соусами. В меню ресторану Європейської кухні Кардинал можна покуштувати справжні середземноморські та італійські страви, в числі яких одною з найбільш вишуканих вважається сібас з міні-кальмарами і овочами, тушкований в білому вині сорту «Pinot Grigio».
Це чудове блюдо представлено у вигляді очищеної тушки або філе сібаса, ніжних маленьких кальмарів і овочів, які ідеально підходять до рибних страв. Всі ці інгредієнти маринуються, а потім тушкуються в першосортному бургундському білому вині Pinot Grigio, яке надає страві вишуканий і шляхетний смак. Це чудове частування на романтичний вечір удвох, адже воно в міру калорійно і вживається не поспішаючи.
Італійські ресторани подають це морське диво великими порціями по 350 або 400 грам, що робить його відмінним кандидатом на роль другого блюда. Якщо в меню присутнє гаряче перше, то після тушкованого сібаса більше не захочеться нічого, крім, хіба що, келиха вина або холодних італійських десертів, які позбавляють від тяжкості після ситної вечері.
Справжня італійська кухня в меню ресторану Кардинал представлена дуже широко: тут можна зустріти безліч страв із Західної та Південної Європи, але основу меню закладу становлять італійські страви, як популярні, так і маловідомі, що дуже цінуються на історичній батьківщині. Для приготування всіх цих страв використовуються лише автентичні продукти, які обробляються і подаються в повній відповідності з оригінальними рецептами італійської високої кухні.