Тиждень Halali (Галалі)

Тиждень Halali (Галалі) – це традиційний для європейської кухні період страв із дичини. Усі любителі цього надзвичайно смачного та корисного м’яса чекають осені для того, аби нарешті посмакувати свіжою дичиною. Це можливо тільки восени , адже в інші пори року полювання заборонене.

Halali (Галалі) походить від французького слова «Ha-la-lit» яке означає тріумфальний звук фанфар , котрий супроводжував період аристократичного полювання . 

Полювання на звірів для шляхетних сімей було способом об’єднання родин, святкування важливих подій і правильного виховання майбутнього покоління. На полювання збиралися як на свято, а дичиною смакували усі знатні люди. 

Сьогодні тиждень Halali (Галалі) це атрибут престижу і особливо приємний для тих, хто не має можливості проводити полювання, проте є справжнім гурманом. У всіх відомих європейських ресторанах тиждень Halali (Галалі) вважається класикою осінньої кухні. В Ужгороді ж така кухня представлена лише в одному ресторані - Cardinale Ristorante Boutique. Це новинка для Закарпаття, яка, ми сподіваємося, стане традицією. 

Дичина бо вважається їжею, яка має особливу енергетику – надзвичайно потужну та свіжу. Вона особливо знадобиться у період зими. Але найголовніше – це смак, аромат, який не зрівняється із жодними іншими стравами.

Тож тільки цього тижня, тільки в Cardinale Ristorante Boutique Ви зможете скуштувати м'ясо дикого оленя, приготовлене за унікальною рецептурою. А для прекрасних дам ми рекомендуємо стейк зі страуса – ніжний, витончений та дієтичний.

Традиційно до дичини ми подаємо італійські вина, а родзинкою цього тижня є оригінальний самогон. Без цього Halali (Галалі) уявити неможливо!

Тиждень Halali (Галалі) Тиждень Halali (Галалі) Тиждень Halali (Галалі)